söndag 24 maj 2009

Tack!

för alla gulliga mail som vi har fått om vår lilla Juppie, det värmer otroligt mycket att så många tänker på henne! Det behöver hon den lilla tjejen!
I fredags var vi hos Christoffer och ögonlyste henne, det fanns inga fel på hennes ögon med hänsyn till Katarakt eller något annat ärftligt som gör att hon inte längre ser något! Christoffer konstaterade att hon är helt blind på båda ögonen till följd av en propp eller en hjärnblödning. Men tack vare att hon kom under veterinärvård så snabbt och Florin ställde rätt diagnos meddetsamma och satte in rätt behandling så finns det en liten chans att synen kommer tillbaks när detta har läkts! Vi skall fortsätta med en hög Cortison dos åtminstone en vecka till och sen får vi se hur hon mår! Måtte hon bli frisk igen, trots att hon inte ser något alls så har hon fortfarande en sådan kämpaglöd och livsglädje kvar! Duktiga Juppie!

Det är ochså många som undrar hur det har gått för Reidar och det har gått underbart bra, hans ben är så fina så vi bestämde att han skulle slippa bandagen och äntligen få gå på sommarbete med sin lilla kompis Mister en av dom små Shetlandsponnyerna som han själv har valt till sin bästa vän i världen! Slutet gott allting gott med denna gossen i alla fall!!!
Tina

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Tina!
Vi håller alla tummar vi kan för att hon fixar det.
Många kramar från Ewa I Motala.

Inga sa...

jag har ju alldeles nyligen haft förmånen att få träffa Reidar personligen & intyga att det är en super häst. Full fart genom hagen med de små Shettisarna farande att alla håll :) Underbart att han kan vara utan bandage!!!!! Du har gjort ett fantastiskt jobb!
Jag önskar av hela mitt hjärta att Juppie ska bli alldeles frisk nu på en gång helst!!!!!!! Det finns inte många som hon & Myran, jag tror att Myran saknade sin Juppie i toppform.