fredag 3 juli 2009

Det kom ett mail

från lilla Tuva, Nellyson's Red Head Wig och hennes underbara matte o Husse!

Hej Tina!

Tack för den trevliga midsommarhälsningen på SMS. Vi befann oss på Koster där vi var ett gäng som firade och Tuva stortrivdes. Vi bodde i en stuga med stor härlig tomt. Alltid någon att busa med och så många nya upplevelser hon fick vara med om:

Båtfärja från Strömstad till Koster med massor av folk och hundar, kattor och en iller!
Gå med på tjejernas morgonpromenad (vilken vallinstinkt hon har)
Sova i ett hus där det ligger folk på golvet, hur lätt som helst att komma åt att bita dem i näsan kl 6 på morgonen!
Poängpromenad i skogen och längs stranden - vilka dofter! Tång var hur häftigt som helst att bita i (där upptäckte hon att man inte kunde gå på vatten och var den 1:a i gänget som badade)
Rundvandring på Nordkoster (ofta buren i någons famn till hennes stora förtret) med fika, grillning mm. Där gick vi i stora beteshagar med mycket bajs vilket en av oss gillade i alla fall.
Cykelturer med pub/café besök, Tuva åkte förstås flakmoppe i famnen på gängets unga tonårstjejer och där kände hon sig stor och tuff.

Jo, nog hade hon en händelserik helg och charmade alla som var med, t.o.m. de som inte gillar hundar. Hemresan på båtfärja och i bil tillbringades mest i ryggläge trots allt ståhej omkring, du kan inte ana hur mycket folk som firar midsommar på Koster!

Hoppas ni också haft en bra helg, livet är väl fullt upp med så många valpar och så lilla Juppie förstås som måste passas på. Tråkigt att höra om Reidar men hoppas verkligen det reder upp sig med hans ben. Hoppas ändå du kan njuta lite av livet nu när du har semester och solen ska skina hela veckan. Jag jobbar 2 veckor till sedan går jag och Tuva på ledighet och Jonny kommer veckan efter. Lite överlappning för att Tuva ska få vara på Orust som länge som möjligt under sommaren.

Skickar med några bilder som utlovats men fler kommer - hon växer ju så himla fort!

Bamsekramar från oss 3!

/Yvonne

Och så lite bilder på den lilla skönheten



2 kommentarer:

Inga sa...

Vilken underbar mask hon har =) Bara så söt!

Upplagd sa...

ja verkligen, vilken liten ljuvlig tjej. Tycker hon påminner lite om Mia med den raka nosen.