måndag 7 september 2009

På bar gärning

tog jag den lilla Rackaren!!!
Jag har funderat på om jag inte skall ta mer betalt än mina kolleger för valparna! Trots allt lägger jag ner mycket arbete på min egen form av socialisering dvs klättra över staket, klättra under staket, välta staket när detta är möjligt för att på egen turne' besöka grannarnas kaffebord! Jag eller inte lär valparna klättra upp överallt t. ex på köksbord! Det verkar som åtminstone 99,9 % lågt räknat springer på diverse bord som om det var det mest naturliga i världen!! Se bilderna nedan, dom föreställer fröken Coco, när denna lilla damen var 5 veckor var valphagen för låg, vi satte in en högre och på en halvtimme var den OCKSÅ för låg så då struntade vi i det 8 valpar i valphagen och 1 utanför!
Köksbordet forcerade hon när hon var knappt 10 veckor, hon hoppar upp i kökssoffan och hon går INTE ner samma håll för nu har hon fått för sig att hon är en ängel med vingar som måste tränas så hon kastar sig handlöst rakt ut i luften som en jäkla pungråtta eller fladdermus jag har tappat räkningen på hur många gånger jag satt kaffet i halsen och svalt cigaretten! Jag kan säga er direkt en ängel är hon inte hon är en terrorist och numera går hon under smeknamnet Bambi Laden!!!! Inte CocoBello fast det hade klätt henne lika bra faktiskt eller Terroester kanske fint namn det också......faktiskt:-)))
Bildbevis:









Vi har fått en ny liten hund på Kollo det är Nellyson's Paint Me Blue "Hector" en söt liten röd rackare som vi skall passa i 14 dagar medan matte arbetar och husse är i Norrland på Älgjakt!

Tina

6 kommentarer:

Inga sa...

Moster hälsar att CoCo är en mycket duktig flicka & är så stolt att hon ärvt sitt, sin mammas & sin mormors äventyrslystnad!! Det går inte att hålla dessa flickor instängda :-)

Koola Viola sa...

Och jag som tycker det är så skönt att bara ha hunden inomhus, inte katterna, för hundar hoppar ju inte upp på köksbord och annat. Men... Kanske skulle vidga tankebanorna... *skrattar*

LovisoHedda sa...

Kan inflika att även kusinvitamin Hedda, älskar att vara "högt uppsatt". Gärna i fönstret, via soffan, eller så.
Tydligen ett släktdrag alltså...:-)

Upplagd sa...

Hahahaha - undrar om det förekommer något släktskap med Tea? Eller om det kanske förekommer vissa typiska Nellyson-drag? Jag känner igen flera av övningarna...

Kennel Nellyson's Dagbok sa...

Flickor Flickor hur kan ni tro att inte det är det mest naturliga att vara liten och därmed som den naturligaste saken i världen vara HÖGT UPPSATT!! Men jag håller med er dessa hundar är släkt och det förefaller med all säkerhet som det är någon ärftlig sjukdom kallad Klättermani:-))
Kära Koola Viola skicka hit din lilla Ulltuss så skall vi nog lära henne ett och annat litet klätterhyss:-))

Koola Viola sa...

Ha ha, aldrig i livet *skrattar*