måndag 21 april 2008

Då var det dags igen att skriva en liten rad!! I helgen var det som sagt utställning i Västerås och det gick ju bra för våra härliga hundar. Tack för alla gratulationer per mail, telefon och i gästboken, det är verkligen så skönt att så många delar vår glädje.


Hundarna uppförde sig exemplariskt och njöt av att bli ännu lite mer bortskämda med köttbullar och en natt på hotell!!! Juppie älskar verkligen utställningslivet, det går inte ens att tänka tanken att packa ihop några grejor kvällen innan för då sover hon inte en blund på hela natten:-))


Annars går det sin gilla gång här, valparna var 8 veckor i går så nu är det drag i huset! flera av valparna skall vara kvar några veckor till, då deras mattar och hussar bokat resor!


Fick precis ett mail från Finland Lilla Nellyson's Miss Mc Muffin "Nelly"på kennel Dreampowers var på sin första utställning igår, det var bara valpar och hon slutade som BIS 2 det bådar väl gott för framtiden, hennes matte skrev att hon divade sig och travade på som hon ägde ringen:-)))

Ett litet kort på Finska Flickan kanske passar bra:




















Sen måste jag bara skriva en sak till idag har jag anmält min Nellie Such Poormans Another Story till Världsutställningen, Fina gamla Nellan Pellan skall på världsutställningen och deltaga i Veteran klass 11 år gammal det är nästan så tårarna rinner:-))))))))
Kram hela dan Tina

Inga kommentarer: