lördag 12 april 2008

I dag är det Lördag, och idag har vi haft full rulle hela dan!!!!
Från Götegorg kom idag en underbar liten människa med sina döttrar och valde ut sin lilla kille, det blev valpen som är Filosofen i kullen, en lugn klok liten gosse, stamtavle namnet fick matte ochså välja och det blev No Comment's!! Med sig hade hon sina båda döttrar som var så urgulliga!!! :-))

Juppie divade sig som vanligt, gick upp och la sig på bordet när vi försökte fika och helt plötsligt i vanlig ordning blev hon akut döv!! Hundarna är så snälla och duktiga och älskar när det kommer gäster och Isac var så DUKTIG och jag var såååå stolt över honom!!! Sedan kom pappan till valparna och hans supergulliga familj!!! JAg tycker det är viktigt att mina nya valpköpare som inte känner hundarna sen innan får träffa både mamman och pappan till valparna!!! När vi hade vinkat adjö och haft lite kramkalas började Filosofens nya familj att köra tillbaks till Göteborg(nu går jag och väntar på att dom skall ringa och säga att dom har kommit lyckligt hem) så var det dags att börja trimma lille "Matti" alias Meriuikun Cool Surfer han liknade en liten tjock hårtuss och vi förvandlade honom till en liten stjärna, det tog några timmar och det blev MASSOR av päls som rök av. Men nu skall det bara växa ut sen är det dags att börja ställa ut lillkillen. Jag hoppas kunna sätta ut lite kort på honom som vi tog när han var färdig, familjen har fotona med hem i sin kamera men lovade att skicka dom!!!

Så nu har vi sex utmattade små Talibaner som inte lär vakna mer idag, men socialisering, barn, och lite härlig Göteborgska är medicin för själen!!!

Kram Hela Dan Tina

Inga kommentarer: