torsdag 3 april 2008

Nellyson's Flummery "Curry"


En mening med allt som händer!!!


Har alltid varit min filosofi genom livet!
Ni som inte vet det , vi fick den underbaraste lilla tiken tillbaks då matte jobbade alldeles för mycket och Curry fick spendera alldeles för många timmar ensam. Inte nog med att hon är en mycket vacker, klok och frisk liten hund! Hon är dessutom Nellyson's lilla hjälte!

Vi har ju Ida och Robins lilla Musica här hos oss för att hon har sin tredje och sista valpkull här och Fister saknade givetvis sin otrogna fru väldigt mycket nu när hon har barn med en annan man :-)) och därför fick Curry flytta till Ida, Robin och Fister nu under tiden som Musica tar hand om sina barn här hos oss!
Curry har just löpt och varit en mycket kärleksfull, påhittig ung dam MEN Fister är hennes halvbror så därför har hon ju inte fått sin vilja fram att på ett sådant där vis umgåtts med Fister:-)) Ida och Robin har sovit dåligt och mycket lite dom sista dagarna pga av Currys och Fisters önskan att spendera lite tid för sig själva:-)) Det slutade med att Curry fick sova på kontoret på Robins företag "KLUBBKOMPIS" där även i en stor lagerbyggnad ungdomarna har gjort sig ett litet sovrum, för att bo under en period bo där och spara pengar!

I natt vaknade Ida och Robin av världens liv på kontoret, dom flög upp ur sängen bägge två och trodde Curry höll på att välta stället, och hon var arg och upprörd men slogs inte för sitt liv som dom först trodde......helt plötsligt genom glasrutan mellan kontoret och lagret stod en person av icke fastställd härkomst, han såg vettskrämd ut, helt plötsligt dök en till upp, dom sprang ut samma väg dom kom ifrån, alldeles riktigt i lokalen fanns inbrottstjuvar och Curry gjorde allt för att väcka sina fosterföräldrar. Ida och Robin ringde polisen och dom kom meddetsamma med hund som tyvärr inte lyckades med att spåra inbrottstjuvarna!!!!

Robin som är en välbyggd och mycket vältränad ung man ringde sin bror som sa varför sprang du inte efter dom varpå Robin svarade jag var ju splitternaken kan du se mej springa genom byn med snabeln hängande och slängandes, jag vet inte vad lillebror svarade:-))

Tack Curry för att du varnade mina barn enligt polisen hade dom brutit sig in med en kofot och tack gode gud för min svärson TYDLIGEN sover utan kläder!!! Hade han haft kläder på sig hade han jagat dom var så säker och då vet man aldrig hur det hade slutat!!!!!
Visst är våran Curry en liten hjälte?


Inga kommentarer: