tisdag 14 april 2009

Påsken!

Har varit hektisk men rolig! Vi har haft besök av lille Stockholms "Totte" Nellyson's Oh God All Mighty och hans helt underbara familj! Totte var i superduperkondition och mycket mycket vacker! Tack till Inga som trimmat honom så fint!! Hans utställningsdebut kommer att ske i Västerås och det skall bli mycket spännande att se hur det går för honom!

På söndagen var jag med Ida på hopptävling i Skabersjö hon startade 2 stycken 1,20 klasser i den första placerade hon sig trea AV 75 STARTANDE!!! Om jag var stolt över dom bägge...GISSA!!! I den andra klasse fick hon två nerslag jag var tvungen att lämna henne och hästen så jag tror dom två red för att vinna så det gick kanske lite väl fort:-))) På eftermiddagen kom det valpköpare från Göteborg för att hälsa på valparna och våra vuxna hundar, dom var supergulliga båda två så vi vill hälsa dom välkomna i Nellyson gänget!!!

Jag skrev i mitt förra blogginlägg något om Gud den allsmäktiga och nu vet jag!!! Han finns INTE!!!!!!!!!!!! Japp jag är tvärsäker!!

I går morse såg jag med detsamma på lilla Asta att hon inte mådde bra jag visste direkt...Juverinflammation och en av dom små gossarna lät snuvig på tisdagskvällen och han lät mer på morgonen så iväg till Veterinären med mor och son som båda fick penicillin! Så nu är det dags att stryka spagettina från matsedeln dom är för dyra, snabbmakaroner o nudlar kan gå än så länge om jag börjar panta flaskor o växla in småmynt!!! Livet är bra härligt!!

Men en annan sak som i och för sig inte är så viktig det är ju döda ting o har inte mycket värde för mig men just nu av allts jävlighet håller min DATOR på att lämna in jag kan inte titta på mina foto och den hänger sig hela tiden i alla program jag kan inte skicka foto i mail och jag kan inte sätta in foto här på Bloggen!!! Men skit samma det löser sig på något vis... Om jag nu inte uppdaterar så har jag inte dött av svält jag klarar mig ett tag till såg att gräslöken t.ex kommit upp i trädgårdslandet och snart kan jag göra Nässel soppa!!!!

För den delen var jag och köpte hundmat idag och jag hade bestämt att Reidar inte skulle få något kraftfoder nu medan han skall stå inne, han har fått lite betfor o morötter på morgonen och kvällen och så klart hö, men när jag var på Lantmännen så köpte jag två säckar Havre fri Musli det såg så smarrigt ut när man såg det på utsidan på säcken så jag kunde inte låta bli!!! Dessutom sa Reidar att han var sugen just på svindyr Musli:-)) Sen..............................hade dom en jättefin Neongrön ännu mer SVINDYR boll man hänger upp i taket ovanpå bollen finns en liten boll som liknar ett Äplle där finns en slicksten som smakar äpple, en sån önskade Reidar sig jag köpte en extra slicksten för dryga hundralappen som smakar Pepparmint.....en sån önskade han sig ochså sa han, hoppas inte Anders läser detta!!!!!!!!!!!!! För Anders säger att Reidar får allt han pekar på, förra veckan fick han ny fin blå grimma och ett fint Blårutigt nytt stalltäcke!!!

I Vilket fall som helst Reidar han har så jäkla kul med sin fina DYRA boll......det är ju huvudsaken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skulle sätta in bilder ochså på Mrs Pepperpot när hon låg o sov på Linus mage!!! Och på Reidar och hans boll o en video från hopptävlingen och bilder på Stockholms Totte men det går inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag skulle ju ochså berättat för er om Juppie o soporna men nu får det räcka för idag!!
Kram Hela Dan Tina

1 kommentar:

Inga sa...

Lille söte Reidar MÅSTE faktiskt ha lite tidsfördriv. Inge kul att inte få leka med de andra i hagen...faktiskt. Hoppas att allt löser sig med dator etc etc. Lite mycket är det för dig. Jag är mycket stolt att du tycker att jag inte helt misslyckats med Totte. Det blir till att hålla tummarna i Västerås. Nu är det mindre än en månad till jag kommer till din undsättning, fyller hästsläpet med nuddlar:)))